Selena Gomez keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu teinipoppari Selena Gomez on tehnyt uraansa kaikessa rauhassa erityisesti Yhdysvalloissa, mutta muualla maailmassa hänen suosionsa odottaa vielä läpimurtoa hittilistoille. Kaunis brunette on kuitenkin rapakon takana erittäin suosittu tähti.

Nyt Selena on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta kesäkelistä merellisissä tunnelmissa Euroopan puolella Monacossa, jossa hän oli kuvausmatkalla yhdessä Katie Cassidyn ja Leighton Meesterin kanssa. Selena bongattiin kuvauspaikalta rannalla turkooseihin bikineihin pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Pari kuukautta sitten Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun nuoren tähden suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.