Tammerfestin ohjelma paketissa – mukana viihdelehti Stara

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali järjestetään Tampereen sykkivässä ytimessä keskiviikosta lauantaihin 14. – 17. heinäkuuta 2010. Luvassa on neljän päivän ja yön ajan menoa, meininkiä ja musiikkia yli 20 tapahtumapaikassa liki 200 esiintyjän voimin.

Tapahtuman pääareenoina toimivat Keskustorin teltta, Vuolteentori Sokos Hotel Ilveksen rannassa sekä Pakkahuone. Lauteille nousevat muiden muassa Popeda, PMMP, Leningrad Cowboys, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Irina ja Jenni Vartiainen. Näiden areenoiden lisäksi tarjolla on risteilykeikkoja, paljon klubikeikkoja sekä maksuton After Work Zumba Vuolteentorilla perjantaina 16. heinäkuuta kello 16.15 ja Lasten Tammerfest lauantaina kello 12 – 14.

Sahan bilepuistossa nähdään festivaalin räväkimmät bileet, sillä menosta vastaavat muiden muassa televisiokanava MTV ja viihdelehti Stara. Lauantaina iltapäivällä Staran bileiden yhteydessä järjestetään myös näyttävä ja leikkimielinen arpajaiskilpailu Ankkaralli, jossa Kehräsaaren sillalta pudotetaan Tammerkoskeen 4.000 kirkkaankeltaista numeroitua kumiankkaa, jotka uivat kilpaa ennalta määrätyn radan mukaisesti. Tammerfestin ohjelma löytyy kokonaisuudessaan verkosta osoitteessa www.tammerfest.fi.