Taylor Momsenin mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Taylor Momsen on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä. Yksi tällaisista paljastavista asuista nähtiin taannoin Lontoossa järjestetyllä keikalla.

Nyt Taylor on kuvattu jälleen The Pretty Reckless -yhtyeensä kanssa keikalla, jossa nuori poppari oli pukeutunut korsettimaiseen paljastavaan mekkoon. Asu paljasti eturivin yleisölle jälleen kerran hieman turhan paljon, sillä hänen alushousunsa vilahtelivat koko keikan ajan. Katso kuvat tästä.

16-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.