Tiger Woods ja vaimo tapasivat ensimmäistä kertaa kuukausiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalissa rajusti ryvettynyt golf-tähti Tiger Woods ja hänestä avioeroa parhaillaan hakeva Elin Nordegren tapasivat toisensa viikonloppuna henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa kuukausiin. Molemmat osallistuivat yhteisen Sam-tyttärensä syntymäpäiväjuhliin.

Tapaamisesta uutisoineen Radar Onlinen mukaan Tiger petti lupauksensa olla tyttären syntymäpäivillä 18. kesäkuuta, koska hän oli pelimatkalla. Nyt kolmevuotias tytär sai kuitenkin uudet juhlat, joihin myös isä pääsi tällä kertaa osallistumaan. Woods ja hänen tuleva ex-vaimonsa pitivät pesäeroa toisiinsa koko tilaisuuden ajan. Se ei olekaan ihme, sillä Nordegrenin vaatimukset avioerossa nousevat jopa 750 miljoonaan dollariin.

Julkaisun mukaan uusintabileet alkoivat iltapäivällä kello 16.00 ja kestivät noin kaksi tuntia. Tiger ilmestyi paikalle vasta hieman ennen viittä, eli myöhässä. Hänen mukanaan saapuivat assistentti Kathy ja toinen nainen. Elinin kerrotaan olleen raivoissaan ulkopuolisten tuomisesta perheen kotiin, jossa Tiger ei enää itse asu.