Televisiotähden paita paljasti jättirinnat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-malli Traci Bingham tunnetaan parhaiten taannoisesta roolistaan Baywatch-televisiosarjassa. Nykyisin vain harvoin otsikoissa nähtävä neitokainen on kantanut korttaan kekoon muiden muassa muutamissa hyväntekeväisyystapahtumissa, joissa hän on kerännyt varoja erityisesti rintasyöpään sairastuneiden naisten hyväksi.

Nyt Traci on jälleen nähty pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hänet ikuistettiin julkkisjuhlien yhteydessä kireään mustaan paitaan pukeutuneena. Paita oli kuitenkin niin ohut, että se paljasti salamavalojen välkkeessä kaunottaren muhkean rintavarustuksen, koska hänellä ei ollut lainkaan rintaliivejä paidan alla. Katso kuvat tästä.

42-vuotias Traci Bingham aloitti näyttelijäuransa 1990-luvun alussa esiintymällä Marky Mark & The Funky Bunch -yhtyeen Good Vibrations -hittikappaleen musiikkivideolla. Sittemmin hän sai myös oikeita rooleja ja päätyi lopulta Baywatch ja Beverly Hills 90210 -televisiosarjoihin. Pienemmissä rooleissa hänet nähtiin muiden muassa Pulmuset ja Bel-Airin prinssi. Viime aikoina hän on tähdittänyt lähinnä pokeriaiheisia ohjelmia.