Coco bikinikuvat järkyttävät – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, sillä muhkeamuotoinen näyttelijä-tanssija-malli julkaisee itse usein paljastuskuvia verkossa.

Taannoin MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia. Ennen kuvien poistamista ne ehtivät kuitenkin yleensä päätyä julkisuuteen ja viihdelehtien sivuille, kuten Coco on mitä ilmeisimmin suunnitellutkin. Tällä kertaa kyse ei ole kuitenkaan hänen itse ottamistaan kuvista, vaan paparazzien otoksista. Niissä Coco nähdään varsin järkyttävässä bikiniasussa ja telmimässä vedessä. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.