Elisabetta Canalisin bikinipeppu on tyrmäävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin pääasiassa George Clooneyn tyttöystävänä tunnettu italialainen näyttelijäkaunotar Elisabetta Canalis kuvattiin joulukuussa rantatunnelmissa bikineissä Puerto Vallartassa sijaitsevan Clooneyn huvilan liepeillä. Sittemmin upea neitokainen on ollut useasti viihdelehtien otsikoissa.

Pian tämän jälkeen kaunotar poseerasi nimittäin FHM-miestenlehden Saksan versiossa sekä Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa luonnollisesti vähissä vaatteissa. Taannoin Havaijilla Clooneyn kanssa lomaillut Elisabetta on tällä kertaa kuvattu pariskunnan Italiassa asuttaman loma-asunnon edustalla veneilypuuhissa. Paparazzit tosin kiinnittivät huomiota lähinnä hänen bikineihinsä. Katso kuvat tästä.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Nykyisin Canalis juontaa MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa.