Fergie muodokkaana julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy ”Fergie” Ferguson on ollut viime päivinä sitkeiden huhujen kohteena, kun hänen väitetään olevan valmis eroamaan yhtyeestään. Bändin jäsenet ovat kuitenkin kiirehtineet kumoamaan moiset huhut perättöminä.

Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu neitokainen on jälleen bongattu lenkkeilemästä Hollywood Hillsin alueella tyylikkäässä sporttiasussa. Katso kuvat tästä. Viikonloppuna hänet ikuistettiin myös hieman paljastavammassa asussa julkkisjuhlien punaisella matolla osallistuessaan BET Awards -gaalaan. Fergien asun tiukasta yläosasta voidaan päätellä, että sen sisälle peitetty rintavarustus uhmasi painovoimaa. Katso kuvat tästä.

Las Vegas -tähti Josh Duhamelin kanssa naimisissa oleva poptähti yllätti taannoin myös Grammy-gaalassa pukeutumalla perinteisen iltapuvun sijaan siniseen cocktail-asuun, jonka antava rintamus nosti rintavarustuksen pääosaan asukokonaisuudessa. Joulukuussa Fergien asu petti Rob Marshallin ohjaaman musiikkielokuvan kuvauksissa. Laulaja paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla, sillä hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa.