Irina Sheik juhli todella näyttävänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi seuraamisen arvoisista huippumalleista on parhaillaan venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik. Amerikkalaisrokkarin kanssa seurustelevasta tähdestä veikataan tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran joulukuussa, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja esimerkiksi useissa bikinikuvissa. Viikonloppuna hänet ikuistettiin myös LAVO-klubin punaisella matolla yhdessä ystävänsä Jessica Whiten kanssa. Nyt Irina poseeraa Heyman Hustle -verkkolehden sivuilla uransa todennäköisesti seksikkäämmissä kuvissa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tuleva huippumalli seurustelee nykyisin Linkin Park -yhtyeen rumpali Rob Bourdonin kanssa.