Jwoww yritti peittää muotonsa pikkubikineillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset saatiin jo päätökseen Miamissa, ja ensi kuussa sarjaa ryhdytään kuvaamaan taas Jerseyssä. Ohjelman tähdiet viettävät parhaillaan parin viikon lomaa. Näin on tehnyt myös Jwoww.

Sarjan naistähti Jwoww on ikuistettu kevään aikana useita kertoja Miami Beachin rannoilla toinen toistaan näyttävämmissä bikineissä ja rohkeassa asussa myös MTV Movie Awards -tapahtumassa. Tällä kertaa tumma kaunotar on tallennettu muodokkaana rantatunnelmissa pieniin bikineihin verhoutuneena. Katso kuvat tästä.

Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, hakee parhaillaan lempinimelleen tavaramerkkiä Yhdysvalloissa. Hän haluaa suojata nimensä viihdepalvelujen ja televisio-ohjelmien saralla tarkoituksena kasvattaa Jwoww-nimen ympärille bisnestä. Tavaramerkkihakemuksen myötä selvisi myös Jennin lempinimen oikea kirjoitusasu, joka on Jwoww.