Jymy-yllätys: Megan Fox onkin jo naimisissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Megan Fox yllätti äskettäin kihlautumalla lomallaan on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa jo toistamiseen. Nyt yllätysten sarja on saanut jatkoa.

Tänään Yhdysvalloissa on nimittäin uutisoitu, että Fox ja Green ovat astelleet kaikessa hiljaisuudessa alttarille, eli ovat jo naimisissa. Julkkispari ei siis aikaillut kihlautumisensa jälkeen. Access Hollywoodin mukaan pariskunta avioitui viime torstaina Havaijilla järjestetyssä pienimuotoisessa seremoniassa. Paikalle oli kutsuttu vain tusinan verran pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perhettä.

Hääjuhla järjestettiin pääsaaren Four Seasons -hotellissa. Brian Austin Greenin luovutti alttarille hänen kahdeksanvuotias Kassius-poikansa, jonka äiti on Greenin kanssa aiemmin seurustellut Las Vegas -sarjan tähti Vanessa Marcil. Megan ja Brian ovat seurustelleet vuodesta 2004 saakka.