Kelly Ripa ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia televisiokatsojia aamuisin herätellyt kaunotar Kelly Ripa on tehnyt menestyksekästä uraa television lisäksi myös näyttelijänä ja keskusteluohjelman emäntänä. Viime aikoina hänen uskomaton vartalonsa on kuvattu pariinkin otteeseen myös bikineissä.

Huippu-urheilijan vartalon omaava kolmen lapsen äiti nousi viime vuonna Yhdysvaltojen kuumimpien julkkisnimien joukkoon. Ripa on sittemmin esitellyt timmiä vartaloaan useaan kertaan myös paparazzeille. Tällä kertaa kaunotar ikuistettiin Beverly Hillsin kaduilla pieneen turkoosiin toppiin pukeutuneena. Jostain syystä hän ei ollut pukenut väljän toppinsa alle lainkaan rintaliivejä, ja sen kyllä huomasi. Katso kuvat tästä.

38-vuotias huippukuntoinen Kelly Ripa muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on jo kolme lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden vatsalihakset ovat nyt saaneet erityisesti suitsutusta. Juontajaparinsa Regis Philbinin kanssa Live with Regis and Kelly -ohjelmaa tekevä Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.