Kylie Minogue pyydettiin jättikeikalle tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden Aphrodite-albuminsa merkeissä. Viikonloppuna hänet nähtiin historiallisella keikalla Glastonburyn jättifestareilla, jossa Kylie nousi Pyramid Stage -lavalle yhdessä Scissor Sisters -yhtyeen kanssa.

Nyt yhtye on paljastanut kuinka se sai lauantaina omaan Any Which Way -kappaleensa esitykseen mukaan yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä poptähdistä. Bändin mukaan siihen ei tarvittu kovinkaan pitkiä ja monimutkaisia neuvotteluja, sillä koko juttu sai alkunsa tekstiviestistä.

– Lähetin hänelle tekstiviestin noin viisi viikkoa sitten. Sain vain sellaisen ajatuksen. Olin jossain lentokentällä ja yhtäkkiä ajattelin lähettää hänelle tekstiviestin ja pyytää häntä laulamaan kappaleen kanssamme Glastossa. Kahden minuutin kuluttua sain vastauksen, jossa luki isoilla kirjaimilla HELL YEAH! Sitten soitin hänelle välittömästi ja päätimme toteuttaa sen, Scissor Sistersin keulahahmo Jake Shears kertoi NME-lehdelle.

Espanjalaisen Andres Velencoson kanssa seurusteleva 42-vuotias aussikaunotar nähdään parhaillaan myös Black Book -nimisen lehden kuvissa esimerkiksi alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.