Marimekon Unikko esillä Twilight-leffan ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen design ei ole maailmalla kovinkaan tunnettua, vaikka me suomalaiset haluaisimme niin uskoa. Aika ajoin suomalaisia tuotteita nähdään kuitenkin näkyvillä paikoilla myös maailmalla. Näin on käynyt tälläkin kertaa.

Äskettäin Sinkkuelämää 2 -elokuvassa vilahti suunnittelija Anne Kyyrö Quinnin sininen rahi kohtauksessa, jossa Sarah Jessica Parkerin roolihahmo istuu kotinsa makuuhuoneessa yhdessä miehensä kanssa. Valinnan teki leffan set decorator Lydia Marks.

Supersuositun Twilight-elokuvasarjan kolmas osa Eclipse saa tällä viikolla odotetun ensi-iltansa, ja leffan varsinainen ensi-ilta juhlittiin jo superjulkkisten tähdittämänä. Juhlissa nähtiin myös suomalaista väriä, kun elokuvan tähti Elizabeth Reaser suojeli itseään sateelta Marimekon keltaisella Unikko-sateenvarjolla, jollaisen saa esimerkiksi Finnairilta 34,90 euron hintaan. Hänen kuvansa koristaa muiden muassa New York Daily Newsin sivuja.

Elizabeth Reaser Marimekko