Uusi Twilight rikkoo jo ennätyksiä ennakkomyynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna keskiviikkona ensi-iltansa saava Twilight-sarjan kolmas elokuva Epäilys on rikkomassa Yhdysvalloissa ainakin yhden ennätyksen, kun se on pysytellyt ennakkolipunmyynnin kirkkaana ykkösenä päivittäin. Sarjan kolmatta osaa on rapakon takana odotettu jopa leiriytymällä elokuvateattereiden ulkopuolelle.

Lipunmyyntiä Yhdysvalloissa harjoittava Fandango vahvisti Entertainment Weekly -julkaisulle, että viime viikkoina yli puolet myydyistä ennakkolipuista on ollut Epäilys-elokuvan lippuja. Leffa on ollut ennakkolippujen Top 5 listalla lipunmyynnin alkamisesta 14. toukokuuta saakka, eli ennätysmäisen pitkään.

Myös MovieTickets.com vahvisti leffan olevan jo nyt yksi koko vuoden myydyimmistä, vaikka se ei ole saanut vielä edes ensi-iltaansa. Entertainment Weeklyn viime kuussa tekemän lukijakyselyn mukaan peräti 52 prosenttia sen lukijoista aikoi ostaa lippunsa ennakkoon. Vain 17 prosenttia ilmoitti ettei aio lainkaan katsoa elokuvaa.