Ali Fedotowskyn nettinakuiluista nolo kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime päivinä kohuttu jälleen uuden televisiokaunottaren nakuiluista, kun Star ja In Touch -lehdet väittävät Unelmien poikamiestyttö -realityohjelmassa nähtävän 25-vuotiaan Ali Fedotowskyn poseeranneen yläosattomissa nettikameran kuvissa.

In Touch -lehti otsikoi Alin salaisuuksien paljastuneen ja totesi, että hän ei olekaan niin viaton kuin miltä näyttää. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että koko jupakka on mitä ilmeisimmin perätön, sillä Us Magazine -lehden mukaan kuvissa nähtävä nainen ei ole Ali Fedotowsky.

Myös realityjulkkiksen taustavoimat ovat kiistäneet kuvien naisen olevan Fedotowsky. Kohu sai lehden mukaan alkunsa, kun Zack Taylor -niminen bloggaaja väitti kuvien naisen olevan realitytähti. Televisio-ohjelmaa esittävä ABC-kanava ei ole kommentoinut asiaa lainkaan. Asian selvittyä kuvat poistettiin lehtien verkkosivuilta, mutta ne löytyvät edelleen Taylorin blogista.