American Pie -tähti joutunee vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain lukuisat Hollywood-tähdet jäävät nolosti kiinni autolla ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena. Tuomiot ovat vaihdelleet ehdollisesta jopa ehdottomaan vankeuteen. Tuorein kiinni jäänyt tähti on näyttelijä Chris Klein, joka otettiin kiinni 16. kesäkuuta.

American Pie -elokuvien tähti Chris Klein jäi poliisin haaviin, kun hänet pysäytettiin keskellä yötä Los Angelesissa sijaitsevalla 101-moottoritiellä auton kuljettua kolmen kaistan leveydeltä. Hänen promillemääränsä oli yli 2,0, kun rattijuopumuksen raja on Kaliforniassa 0,8. Eilen Yhdysvalloissa kerrottiin, että näyttelijä tulee todennäköisesti saamaan vankilatuomion, kun hänet todetaan jo toistamiseen syylliseksi rattijuopumukseen.

Kyseessä oli jo toinen Kleinin rattijuopumus, ja nyt hän on ilmoittanut suuntaavansa suoraan vieroitushoitoon. Parhaillaan Klein on vieroitushoidossa Cirque Lodge -klinikalle Utahissa. Samalla klinikalla ovat saaneet hoitoa ongelmiinsa monet muutkin tähdet, kuten Kirsten Dunst, Eva Mendes, Richie Sambora ja Lindsay Lohan.