Anna Kournikova naulasi miehet ruutujen ääreen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Venäläiskaunotar on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.

Taannoin meikittömänäkin ikuistettu tenniskaunotar poseerasi äskettäin Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa ja heti perään myös Capitol Magazine -lehden sivuilla. Tällä kertaa Anna Kournikova on esitellyt upeita muotojaan televisiohaastattleussa, johon hän oli pukeutunut suurella kaula-aukolla varustettuun valkoiseen toppiin. Asustaan hyvin tietoinen kaunotar kumarteli kameroiden edessä siihen malliin, että miehet tuskin kykenivät irrottamaan katsettaan ruuduista. Katso kuvat tästä.

Samassa haastattelussa oli mukana samaan aikaan myös Katy Perry, joka on niin ikään tunnettu uhkeista muodoistaan ja paljasteluistaan. Parhaillan Esquire-lehdessä yläosattomana poseeraava Perry ei kuitenkaan onnistunut antamaan tällä kertaa vastusta entiselle urheilutähdelle.

Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa.