Eminem edelleen supertähti – uskomaton levymyynti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uuden Recovery-albuminsa julkaissut hiphop-tähti Eminem piti taannoin pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta fanit eivät kaikonneet eikä suosio hiipunut. Viime vuonna julkaistu paluulevy Relapse ei kuitenkaan menestynyt aivan odotetusti.

Nyt tilanne on kuitenkin uuden levyn osalta täysin toinen. Interscope -levy-yhtiön tänään julkaisemien myyntilukujen mukaan Eminemin albumia myytiin nimittäin ensimmäisellä viikolla fyysisessä muodossa CD-levyinä peräti 741.000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa. Levy nousi samalla raketin lailla vuoden tähän saakka myydyimmäksi debyyttiviikollaan.

Kaiken lisäksi kyseessä on avausviikon kovimmat lukemat sitten lokakuun 2008, jolloin AC/DC myi Black Ice -albumiaan 784.000 kappaletta ensimmäisellä viikollaan. Äskettäin Billboard-lehti nimesi Eminemin vuosikymmenen parhaiten myyneeksi miesartistiksi.