Jordan palasi julkisuuteen antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen povipommi Katie Price, eli Jordan, on ollut parin viime vuoden ajan kirkkaasti Britannian seuratuin julkkis. Viime vuonna suosionsa pohjamutiin romahduttanut tähti on viettänyt viime kuukaudet yllättävää hiljaiseloa.

Vapaaottelija Alex Reidin kanssa skandaalinkäryisissä tunnelmissa avioitunut muodokas julkkis on nyt kuitenkin palannut julkisuuteen osallistumalla julkkisjuhliin Mayfair-hotellissa Lontoossa. Neitokainen oli tapansa mukaan pukeutunut paljastavaan iltapukuun, joka korosti erityisesti hänen suurehkoja silikonejaan. Katso kuvat tästä.

Kyseessä oli Barbie-teemalla järjestetyt juhlat, joten Katie Price sopi asuineen hyvin joukkoon. Juhlissa myös täytekakut olivat teeman mukaan Barbie-tyylisiä. Katie ja Alex viettävät tulevana viikonloppuna uusia häitään, kun ensimmäinen avioituminen meni mönkään Las Vegasissa. Heidät vihkineellä papilla ei nimittäin ollut oikeutta vihkiä aviopareja.