Kim Kardashianin takapuoli mitattiin vahanukkea varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa muhkeasta takapuolestaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on hiljalleen noussut yhdeksi seuratuimmista amerikkalaisista julkkiksista. Omaa realityohjelmaa siskonsa kanssa jo pitkään tehnyt Kim on nyt tekemässä uuden aluevalloituksen.

Äskettäin siskonsa kanssa otsikoissa lähinnä brasilialaisen bikinivahauksensa merkeissä ollut Kim on nimittäin nyt paljastanut blogissaan, että hän saa oman vahanukkensa maineikkaaseen Madame Tussaudin vahakabinettiin. Samalla selvisi miksi hän julkaisi taannoin kuvan tilanteesta, jossa hänen takamuksestaan otettiin mittoja. Katso kuva tästä.

– Olen pitänyt teidät pimennossa suuresta paljastuksestani ja kiusannut vaha-viesteillä. Nyt voin kuitenkin viimein ilmoittaa, että olen saamassa oman vahanukkeni Madame Tussaudin kabinettiin New Yorkissa, Kim Kardashian kirjoitti.

– Tämä on yksi suurimmista kunnianosoituksista, joita olen koskaan saanut. Olen siitä todella innoissani. Nyt minun ei koskaan tarvitse lähteä New Yorkista. Olen nyt läsnä molemmilla rannikoilla! LOL.

Viime aikoina Kim on viettänyt paljon aikaansa Los Angelesin lisäksi myös Miamissa, jonne hän perusti Khloe-siskonsa kanssa vaateliikkeen. Liikkeeseen tehtiin kuitenkin pian avajaisten jälkeen murto.