Kylie Minogue katuu viimeisimpiä levyjään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden Aphrodite-albuminsa merkeissä. Nyt hän on kommentoinut lehtihaastattelussa aikaisempia levyjään hieman yllättävään sävyyn.

42-vuotias aussilaulaja on nyt itse kritisoinut Body Language ja X -albumejaan sekaviksi.

– Inhoan katua asioita, koska silloin ne olivat todella mahtavaa materiaalia. Silti päässäni oli nalkuttava ääni, joka olisi toivonut levyjen olevan hieman yhtenäisempiä. Jälkiviisaus on typerää, mutta nyt toivon että minulla olisi silloin ollut hieman enemmän tahdonvoimaa, Kylie Minogue kertoi Attitude-lehdelle.

Uuden Aphrodite-levynsä osalta Kylie on kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.

Espanjalaisen Andres Velencoson kanssa seurusteleva 42-vuotias aussikaunotar nähdään parhaillaan myös Black Book -nimisen lehden kuvissa esimerkiksi alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä. Kylien uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.