Larissa Riquelme juoksee alasti kaupungilla jos Paraguay voittaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Amerikassa sijaitsevan Paraguayn menestystä jalkapallon MM-kisoissa kannattanee parhaillaan moni muukin kuin ainoastaan kyseisen maan asukkaat. Paraguaylainen povipommi Larissa Riquelme on nimittäin luvannut nakuilla voiton tullessa kotiin.

Urheiluhulluksi tunnustautuva 24-vuotias Larissa Riquelme kannustaa parhaillaan maanmiehiään Etelä-Afrikassa pelattavissa MM-kisoissa. Hänestä on tullut sekä kotimaassaan että muuallakin tunnettu futisfani, sillä paparazzit juoksevat neitokaisen ja hänen paljastavien asujensa perässä.

Nyt hän on luvannut, että jos Paraguay voittaa maailmanmestaruuden, hän juoksee kaduilla alastomana ja maalattuna Paraguayn lipun väreihin, Bleacher Report uutisoi. Äskettäin myös Argentiinan valmentaja Diego Maradona teki saman lupauksen, mutta hänen nakuiluaan tuskin odottaa yhtä moni futisfani.

Larissa Riquelme