Megan Foxin tökeröt alastonkuvat leviävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Megan Fox yllätti äskettäin kihlautumalla lomallaan on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa jo toistamiseen. Eilen yllätysten sarja on saanut jatkoa, kun amerikkalaislehti kertoi Foxin ja Greenin avioituneen.

Access Hollywoodin mukaan pariskunta avioitui viime torstaina Havaijilla järjestetyssä pienimuotoisessa seremoniassa. Paikalle oli kutsuttu vain tusinan verran pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perhettä. Parhaillaan Fox on ollut rapakon takana otsikoissa myös alastonkuvikseen epäiltyjen otosten merkeissä. Hyvin nopeasti kuitenkin selvisi, että kyse oli ainoastaan tökeröistä väärennöksistä. Katso kuvat tästä.

Ainoastaan yksi kuvista on aito, sillä taannoin Megan kuvattiin Jennifer’s Body -elokuvan kohtauksissa nousemassa aidosti yläosattomissa vedestä laiturille. Muut ”alastonkuvat” ovat kuitenkin kuvankäsittelyn tulosta. Sellaisista saa nykyisin suuremman rangaistuksen kuin aitojen alastonkuvien levittämisestä, joten kuvien muokkaajia etsitään parhaillaan vastaamaan tekosistaan oikeudessa.