Miranda Kerr tuhmissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr vietti talvella muutaman kuukauden hiljaiseloa, mutta on nyt tehnyt näyttävän paluun mallimarkkinoille. Hän on nimittäin esiintynyt selvästi aikaisempaa rohkeammissa kuvissa.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on äskettäin nähty alastomana Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Tällä kertaa Miranda poseeraa Victoria’s Secret -alusvaatemalliston mainoskuvissa. Mukana on myös keskimääräisiä mainoksia tuhmempia poseerauksia muiden muassa yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.