Naomi Campbellin hiukset putoavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti äskettäin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.

Viime viikkona useaan kertaan huvijahdin kannella ikuistettu huippumalli kuvattiin maanantaina New Yorkissa. Otoksista huomattiin, että Campbellin hiukset olivat lähteneet laajalta alueelta hänen ohimonsa yläpuolelta. Daily Mail -lehden haastatteleman asiantuntijan mukaan syynä hiustenlähtöön on hiusten kovakourainen käsittely. Katso kuvat tästä.

40-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä.