Plan My Room – uusi sisustusaiheinen blogi Staraan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran blogitarjonta on kasvanut jälleen uudella blogilla ja samalla myös uudella aihealueella, kun sisustusaiheinen Plan My Room -blogi on nyt avattu osoitteessa blogit.stara.fi/planmyroom.

Sähköisen sisustajan blogia kirjoittaa tällä hetkellä Memmu, joka suunnittelee työkseen sisustuksia Plan My Room -verkkopalvelussa. Hän käsittelee kirjoituksissaan pääasiassa sisutamiseen liittyviä asioita ja mielenkiintoisia tuoteuutuuksia, mutta myös paljon muuta aihealueeseen liittyvää. Hän on ehtinyt valita myös Miss Valaisin 2010 -voittajan ja kehottaa kiinnittämään kesällä huomiota myös kesämökin sisustukseen.

– Kyllä mökinkin sisustamiseen pitää panostaa. Pitää valita sinne sopivat tekstiilit, tehdä tila toimivaksi ja raikkaaksi, omannäköiseksi, ilman muuta. Mutta minä menen mökille ”kurjuutta maksimoimaan”, jolloin arkeen palaamisessakin on jotain kivaa, Memmu kirjoittaa.

Lie lisää Memmun ajatuksia sisustamisesta Plan My Room -blogista tästä.