Pukisitko sinä koirasi näin hullunkurisiin asuihin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkismaailmassa myös koirilla on oma muotinsa, jota supertähtien puudelit seuraavat tarkkaan emäntiensä suosiollisella avustuksella. Viime aikoina useat julkkikset ovat muiden muassa värjänneet koiriensa turkkeja, mitä on kritisoitu laajasti.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen hullunkurisimpia koirien asuja ja asusteita. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana on muiden muassa iPhoneksi, piiaksi, merirosvoksi, kolmipäiseksi ja juntiksi puettuja ihmisen parhaita ystäviä. Lisäksi lemmikkejä nähdään muiden muassa Mutanttininjakilpikonnana, haisunäätänä, leijonana ja USS Enterprisenä. Tämänkaltaisia nelijalkaisia tuskin tulee vastaan kadulla Suomessa, mutta myös Yhdysvalloissa moiset näyt lienevät onneksi harvinaisia.