Tiiu Kuikin topless-kuvat noteerattiin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi ei ole tuottanut mallimaailmaan vielä yhtäkään todellista huippumallia, mutta eteläinen naapurimme Viro on nyt mahdollisesti saamassa sellaisen. Eestiläinen Tiiu Kuik on nimittäin jo tehnyt kansainvälisen läpimurtonsa.

Nyt Tiiu Kuik on noteerattu amerikkalaisissa viihdelehdissä, joissa nähdään nyt kaunottaren laaja kuvasarja. Studiokuvissa Tiiu poseeraa muiden muassa yläosattomissa ja alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Tiiu Kuik aloitti malliuransa jo 13-vuotiaana, kun mallipomo Paolo Moglia löysi hänet supermarketista. Pian Tiiu olikin jo mallina Japanissa ja Italiassa. Kuik on sittemmin toiminut mallina lähes kaikkien tunnettujen merkkien näytöksissä mukaan lukien Vercace, Chanel, Louis Vuitton, Armani ja Karl Lagerfeld.