Big Brother -ohjelmalle rakennetaan uusi talo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuudennella tuotantokaudella nähdään aivan uusi BB-talo. Viisi vuotta Espoon Kivenlahdessa sijainnut talo on nyt historiaa, ja asukkaiden tuleva 250-neliöinen koti nousee paraikaa uuteen paikkaan Espoossa.

Uuden talon rakentaa yhteistyössä Subin kanssa puurakenteisten pientalojen valmistaja FinndomoKoti. Ekologisen puurakentamisen puolesta puhuva yritys satsaa näyttävään arkkitehtuuriin ja rakentamisen vaivattomuuteen.

Big Brother -talo on erittäin mielenkiintoinen hanke, sillä voimme osoittaa taipuvamme ketterästi hyvinkin räätälöityihin tarpeisiin, sanoo FinndomoKodin myyntiyksikön päällikkö Esa Mäkinen.

Talon sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Minna Haapakoski.

– Talon loft-tyylistä sisustusta voi kuvailla kotoisaksi, lämpimäksi, tyylikkääksi ja raikkaaksi, Haapakoski paljastaa.

Talon rakentumisen vaiheita voi seurata Big Brother: Näin rakennettiin BB-talo -ohjelman parissa lauantaina 28. elokuuta. Big Brother 2010 starttaa keskiviikkona 25. elokuuta ja nettilähetys alkaa jo tiistai-iltana. Niitä ennen nähdään kuitenkin kevään asukasvalintoja dokumentoivan Big Brother 2010: Asukkaaksi taloon? -ohjelma sunnuntaina 22. elokuuuta. Sunnuntain häätölähetykset juontaa Susanna Laine ja arki-iltojen ja sunnuntain Big Brother Extrat Elina Viitanen.