Zoe Saldana rengastettiin 10 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Nyt tumma kaunotar on lupautunut menemään naimisiin.

32-vuotias Saldana on nimittäin kihlautunut näyttelijänä ja yrittäjänä toimivan 33-vuotiaan miesystävänsä Keith Brittonin kanssa, Us Weekly uutisoi. Kihlaus ei ollut ainakaan hätiköity päätös, sillä pariskunta on seurustellut jo kymmenen vuoden ajan. Näyttelijäkaunotar on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, joten kihlautumisestakaan lienee turha odottaa parin virallista tiedotetta.

Parhaillaan Zoe Saldana nähdään elokuvassa The Losers, jonka ensi-iltaa juhlittiin Hollywoodissa aiemmin tällä viikolla. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla Death At A Funeral -elokuvassa, jossa hänen vastanäyttelijänään toimii James Marsden. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa.