2. Maanantai -yhtye tekee paluun – yllätysvokalisti mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla suomalaisia tanssittanut 2. Maanantai -yhtye on tekemässä paluun lukuisten muiden ysäriyhtyeiden vanavedessä. Yhtye tunnetaan parhaiten Mixet tahdo olla mun kaa -singlestään, joka oli Suomessa julkaisuvuotensa myydyin single.

Hype Records julkaisee 19. heinäkuuta digitaaliset versiot yhtyeen Sahara ja Mixet tahdo olla mun kaa -singleistä. Ensin mainittu on yhtyeen uutta tuotantoa ja viimeksi mainittu on sekin saanut uuden 2000-luvun kuosin. Sinkkuja seuraa vielä syksyllä julkaistava uusi albumi.

Levyltä löytyy Mixet tahdo olla mun kaa -biisin lisäksi myös uusia kappaleita. Kokoonpanossa on alkuperäisjäsenet Petri Flander alias Peter Bottne ja Jari Salonen alias Jan Landlord sekä varsin yllättävänä vetona myös CatCat -yhtyeestä tutuksi tullut Katja K. Albumin on tuottanut musiikkialalla pitkään vaikuttanut Isto Hiltunen.