Lindsayn 16-vuotias pikkusisko realitytähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime vuosina suurissa vaikeuksissa sekä yksityiselämänsä että työelämänsä puolella. Julkkistähti on käynyt molemmissa todella pohjalla, mutta uhkaavasta vankilatuomiosta huolimatta tilanne alkaa nyt näyttää valoisammalta.

Parhaillaan elektronista seurantapantaa nilkassaan kantava Lindsay Lohan voi vielä joutua hetkeksi vankilaan, mutta samaan aikaan hän kuitenkin työstää ensimmäistä elokuvarooliaan vuosiin. Eilen Yhdysvalloissa vahvistettiin, että Lindsayn 16-vuotias Ali-sisko on hänkin ryhtynyt jälleen realitytähdeksi yhdessä äitinsä kanssa.

Ali nähtiin aiemminkin Living Lohan -realitysarjassa, mutta nyt tekeillä on aivan uusi sarja. Siinä seurataan pikkusiskon ja äidin elämää, ja aika ajoin kuvissa näkyy äidin mukaan myös Lindsay. Dina-äiti kertoi New York Post -lehdelle, että sarjan kuvaukset ovat jo alkaneet ja että kamerat seuraavat heidän jokapäiväistä elämäänsä ja liiketoimintaansa. Ohjelmalle ei ole kuitenkaan vielä löydetty sitä esittävää televisiokanavaa.