Cameron Richardsonista tyrmäävä malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Cameron Richardson tunnetaan parhaiten Harper’s Island -televisiosarjan tähtenä, mutta hän on tehnyt uraa näyttelemisen lisäksi myös mallina. Televisiouransa ohella Cameron on jatkanut mallikuvien tekemistä.

Nyt Cameron Richardson nähdäänkin erittäin näyttävissä bikinikuvissa GQ-lehden sivuilla. Hän keikistelee rannalla auringonlaskussa ruskeisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella hänellä on edessään menestyksekäs malliura, mikäli näytteleminen ei jossain vaiheessa enää lyö leiville. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Cameron Richardson aloitti uransa mallina muuttaessaan uran perässä New Yorkiin. Mallitoimistosta hänelle suositeltiin näyttelemistä, ja varsinaisen läpimurtonsa Richardson teki suositussa Harper’s Island -televisiosarjassa Chloe Carterin roolissa. Samalla hän on kuitenkin jatkanut malliuraansa ja poseerannut muiden muassa Interview ja Cosmopolitan -lehtien sivuilla. Hänet rankattiin 25 vuotiaana maailman 52. seksikkäimmäksi naiseksi Maxim-lehden äänestyksessä.