Ennätysero! Ruotsalaisvaimo saa Tiger Woodsilta 750.000.000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime marraskuussa alkanut Tiger Woodsin seksiskandaalialkaa hiljalleen saada päätepisteensä, kun hänen ja ruotsalaissyntyisen Elin Nordegrenin avioerosopimus saadaan valmiiksi. Oikeuden sijaan pari on neuvotellut omaisuuden jakamisesta kulissien takana.

Amerikkalaislehdissä on jo pitkään liikkunut huhu, jonka mukaan avioero maksaisi Tiger Woodsille uskomattomat 750 miljoonaa dollaria. Nyt tieto on vahvistettu oikeaksi. The London Sun -lehden saamien tietojen mukaan eroprosessi ja neuvottelut ovat parhaillaan loppusuoralla.

Lehdi kertoo myös, että sopimus kieltää Tiger Woodsia tuomasta mahdollista uutta naiskumppaniaan lasten lähelle. Elin Nordegren joutuu puolestaan pitämään suunsa kiinni tulevan ex-miehensä asioista. Se estää häntä esimerkiksi kirjoittamasta tapahtumista kirjan tai muun vastaavan julkisen avautumisen.

– Jättisumman taustalla on hänen hiljaisuutensa ostaminen. Hän ei saa antaa haastatteluja eikä tehdä kirjoja tai televisiohaastatteluja koko loppuelämänsä aikana, vaikka Tiger Woods sattuisi kuolemaan ennen häntä, lähde kertoi lehdelle.

Alunperin erorahan uskottiin olevan noin 300 miljoonaa dollaria, mutta lopulta summa kasvoi huimasti. Hän sai siis hyvää vastinetta suurelle rahasummalle, jonka hän maksoi huippukalliille avioerojuristeilleen.