Henkivartija: ”Britney Spears pahoinpitelee lapsiaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa kuinka poptähti Britney Spearsin entinen henkivartija haastoi poptähden oikeuteen, koska tämä oli ahdistellut häntä seksuaalisesti. Nyt samainen mies on tuonut ilmoille uusia rohkeita väitteitä.

Laulajan entinen turvamies ja entinen poliisi, 29-vuotias Fernando Flores, väittää Britneyn esitelleen toistuvasti alastonta vartaloaan hänelle ja vetäneen hänet mukanaan makuuhuoneeseen. Turvamiehen ystävät vahvistivat, että laulaja lähenteli Floresia toistuvasti ja että mies tunsi menettävänsä työnsä ellei hän suostuisi läheisempään kanssakäymiseen.

Nyt Flores väittää lisäksi, että Britney olisi pahoinpitellyt lapsiaan. Hänen mukaansa laulaja pyysi saada henkivartijan vyötä lainaksi, jotta olisi voinut ojentaa 3- ja 4-vuotiasta poikiaan. Lisäksi mies väittää Spearsin syöttäneen lapsille tahallaan simpukoita joille pojat ovat allergisia. Tästä syystä molemmat saivat voimakkaita kipuja. Britney Spears on luonnollisesti kiistänyt väitteet, mutta sosiaaliviranomaiset ovat ottaneet asian tutkittavakseen.