Kellyn bikinishow jatkui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on voittanut muiden muassa äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Viime kuukausina hän on suorastaan valloittanut viihdelehdet.

Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut taannoin saanut Kelly on tehnyt viime aikoina varsin näyttävää uraa alastonkuvissa sekä bikinimallina muiden muassa Reebokille, Ultimolle ja Ralph Laurenille. Viime viikolla kerrottiin, että Playboy maksaa Kellylle 500.000 dollaria nakukuvista. Aiemmin tällä viikolla viihdelehtiin levisi kuvia, joissa Kelly nähdään lomailemassa rannalla. Nyt hänen bikinishow’nsa on jatkunut kun paparazzit ovat ikuistaneet hänet seuraavanakin päivänä. Katso kuvat tästä.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.