MM-jalkapallossa povekasta silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Etelä-Afrikassa pelataan yhä jalkapallon MM-kilpailuja. Miljoonat ja taas miljoonat miehet ympäri maailmaa seuraavat otteluja silmä kovana, mutta myös paikan päällä on nähtävää – ja kaiken lisäksi jopa pelikentän ulkopuolellakin.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut kuvagallerian kisojen seksikkäimmistä katsojista ja viritellyt myös kilpailuasetelman eri maiden välille. Verkosta löytyy nyt kymmenittäin kuvia toinen toistaan näyttävämmistä naispuolisista jalkapallofaneista. Katso kuvat tästä.

Hyvin näyttävästi – ja muodokkaasti – esillä ovat erityisesti Saksan ja Australian fanikaunottaret. Näiden kuvien perusteella tanskalaisilla oli paikalla varsin näyttävä fanidelegaatio, mutta paljasta pintaa he eivät juuri esitelleet.