Olivia Wilde on seksikkäin vegetaristi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista televisiosarjoista tuttu näyttelijä Olivia Wilde ei ole urallaan komeillut kovinkaan usein kohuotsikoissa, mutta viime vuonna tumma kaunotar teki läpimurtonsa, kun hänet valittiin Maxim-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin tilanne on muuttunut täysin.

Tänään julkistettujen tietojen mukaan Olivia on nyt voittanut myös toisen tittelin, sillä hänet valittiin maailman seksikkäimmäksi vegetaristiksi PETA-järjestön järjestämässä äänestyksessä. Viime aikoina Wilde on poseerannut eri lehtien sivuilla useita kertoja varsin näyttävissä kuvissa muiden muassa rantahiekalla, yläosattomissa ja Elle-lehdessä.

25-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Alpha Dog, Year One ja Fix. Äskettäin Megan Fox nimesi Wilden mielestään erityisen seksikkääksi naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita myös lesbosuhdetta.