Urheilumaailman parhaat naisvartalot listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisten Vancouverin talviolympialaisten aikoihin viihdelehdissä julkaistiin lukuisia listauksia, joissa rankattiin järjestykseen maailman kauneimpia naisurheilijoita. Tuolloin listoilla oli mukana useita kertoja myös suomalaista naiskauneutta.

Kiira Korpi ja Laura Lepistö saivat siten huomiota maailmalla myös muuten kuin urheilullisten saavutustensa merkeissä. Nyt monista paljastusjutuistaan tunnettu amerikkalainen Bleacher Report -verkkojulkaisu on julkistanut oman listansa urheilumaailman parhaista bikinivartaloista. Suomalaisia listalla ei kuitenkaan näy. Katso lista kuvineen tästä.

Parhaan bikinivartalon omistaa julkaisun mukaan yleisurheilija Lolo Jones, joka on esitellyt vartaloaan muiden muassa alastonkuvissa. Toiseksi sijoittui pokeritähti Vanessa Rousso ja kolmanneksi triathlonisti Erin Densham. Viiden parhaan vartalon joukkoon mahtuivat kolmen kärjen lisäksi myös Bella-kaksoset, jotka tunnetaan showpainin tähtinä. Kymmenen kärjessä olivat myös uimari Flavia Delaroli, pokeritähti Shannon Elizabeth, uimari Laure Manaudou, golf-tähti Anna Rawson ja biljarditähti Jennifer Barretta.