Vanessa Hudgens suostuu alastonkohtauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvien tähtenä maailmanlaajuiseen suosioon noussut näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa. Alastonkuviensa merkeissä aikoinaan kovasti otsikoissa ollut neitokainen ei ole vielä saanut merkittäviä uusia elokuvarooleja. Teatterin lavalla häntä on kuitenkin nähty ja tulossa on myös rooli Sucker Punch -elokuvassa.

Parhaillaan HIV-positiivista stripparia Rent-näytelmässä Los Angelesissa esittävä Vanessa on nyt kuitenkin ilmoittanut laajentavansa roolirepertuaariaan aikaisemmasta, sillä hän on jatkossa valmis esiintymään valkokankaalla myös alastomana. Hän kertoi asiasta kommentoidessaan taannoisia kohukuviaan.

– Se oli syvältä, koska niiden kuvien piti olla yksityisiä. Samaan aikaan monet näyttelijät tekivät sitä samaa valkokankaalla. Lopulta minäkin haluan niin tehdä, mutta en tiedä olisikno siihen valmis vielä nyt, Vanessa Hudgens kertoi Glamour-lehden haastattelussa.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on ainakin alustavasti yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin.