Hanoi Rocks -tähden kuoleman aiheuttanut Mötley Crüe -tähti kiinni ratista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin jo pitkään lukeutuneen Mötley Crüe -yhtyeen keulahahmo Vince Neil on suomalaisille surullisen kuuluisa vuonna 1984 tapahtuneesta auto-onnettomuudesta, jossa hänen kolaroimaansa autoon kuoli suomalaisen Hanoi Rocks -yhtyeen jäsen Razzle.

Tuolloin Vince Neil tuomittiin 30 päiväksi vankilaan ja maksamaan 2,5 miljoonan dollarin korvaukset. Myöhemmin tähti kertoi Blender-lehdelle päässeensä kuolemantuottamuksestaan aivan liian helpolla. Nyt tilanne voi kuitenkin korjaantua, sillä hänet pidätettiin eilen Las Vegasissa epäiltynä rattijuopumuksesta.

Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Vince Neil oli ensin vierailemassa omistamassaan Tres Rios -ravintolassa. Tämän jälkeen hän nousi auton rattiin ja lähti ajamaan. Hetken kuluttua poliisi pysäytti rokkarin ja pidätti hänet. Neil kuljetettiin suoraan Clark County Jail -vankilaan odottamaan mahdollista takuusumman maksamista.

Myöhemmin oikeus määräsi rokkarille vain 2.000 dollarin takuusumman, joten hän pääsi kaltereiden takaa vapaalle jalalle odottamaan tulevaa oikeudenkäyntiään. Häntä tullaan todennäköisesti syyttämään rattijuopumuksesta.