Ashley Greenen pikkumekko sykähdytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien roolistaan tunnetuksi tullut Ashley Greene nousi viihdelehtien vakiokasvoksi vasta poseerattuaan verkkoon vuotaneissa alastonkuvissa. Sittemmin hän on nakuillut myös lehtien sivuilla, mutta viime päivät Ashley on juhlinut uuden Twilight-leffan ensi-iltaa useampaan otteeseen.

Uuteen LOL-nimiseen nuorisoelokuvaan tällä viikolla Miley Cyrusin ja Demi Mooren kanssa kiinnitetty Ashley Greene poseerasi jälleen eilen näyttävässä pikkumekossa Twilight-juhlissa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Hän nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.