Hiphop-artisti määrättiin itkemään Jackson-konsertissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden helmikuussa silloisen tyttöystävänsä Rihannan rajusti pahoinpidellyt hiphop-artisti Chris Brown esiintyi viime sunnuntaina BET Awards -gaalaillassa ja omisti esiintymisensä vuotta aikaisemmin menehtyneen poptähti Michael Jacksonin muistolle. Samalla Brown tirautti muutaman kyyneleen.

Itkuun esityksensä aikana lavalla purskahtaneen Brownin ystävä, artisti Lloyd, on nyt joutunut blogissaan kiistämään julkisuudessa esitetys epäilyt siitä että Brownin oli käsketty vuodattaa kyyneleitä. Lloydin mukaan kyyneleet olivat aitoja. Amerikkalaisen Rap-up.com -julkaisun saamien tietojen mukaan samainen ystävä olisi ennen esiintymistä kehottanut Chrisiä itkemään lavalla.

– Äijä, sun pitää nousta lavalle. Sun pitää itkeä ja näyttää sydämesi maailmalle, Lloyd totesi julkaisun mukaan kollegalleen.

Tiistaina Lloyd kirjoitti kuitenkin blogiinsa viestin, jossa hän kiisti väitteet ja kertoi Chrisin kärsineen paljon parin viime vuoden aikana. Hänen mukaansa Chris yritti pidätellä patoutuneita tunteitaan, mutta ne purkautuivat kuitenkin esityksen aikana.