Leffatähti kolaroi moottoripyörällä – hoidetaan teho-osastolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hills 90210 -tähti Tori Spellingin puolisona nykyisin parhaiten tunnettu Dean McDermott on loukkaantunut vakavasti liikenneonnettomuudessa. Kandalaissyntyinen näyttelijä joutui eilen toistamiseen tämän vuoden aikana onnettomuuteen moottoripyörällään.

Vielä tässä vaiheessa onnettomuuden syistä ei ole tietoa, mutta asiasta uutisoineen Access Hollywoodin mukaan 43-vuotias Dean McDermott kiidätettiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin vakavia vammoja. Hänen keuhkonsa on esimerkiksi puhjennut. Julkaisun mukaan Dean McDermot joutuu viettämään sairaalassa vähintään useita päiviä. Näyttelijän tiedottajan mukaan lääkärit kertoivat hänen toipuvan kuitenkin vammoistaan.

Lukuisissa elokuvissa ja tleevisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat taannoin perheenlisäystä, kun Tori synnytti tyttären keisarinleikkauksella Los Angelesissa. Pienokaisen nimeksi tuli Stella Doreen McDermott. Lapsi oli Tori Spellingille ja tämän aviomiehelle Dean McDermottille toinen yhteinen. Pariskunnalla on ennestään 1-vuotias poika Liam Aaron. McDermottilla on lisäksi 9-vuotias poika hänen aikaisemmasta avioliitostaan.