Karhujuhlat käynnistyvät Kuusamossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festarikesä on jo täydessä vauhdissa, ja värikkäitä kesätapahtumia järjestetään myös suurten kaupunkien ulkopuolella. Yksi mielenkiintoisimmista on Kuusamossa tänään alkavat Karhujuhlat, jotka järjestetään tänä viikonloppuna jo 41. kerran. Tapahtuman järjestää Kuusamon Nuorkauppakamari ry.

Karhujuhlat sisältävät runsaasti aiheeseen liittyviä tapahtumia koko perheelle, kuten Karhumarkkinat, Karhujuoksun, Karhujuhlaillallisen ja kirkkovenesoutukisan. Yksi merkittävimmistä tilaisuuksista on kuitenkin perinteinen Karhutyttökilpailu, jonka finaali kisataan huomenna lauantaina.

Esiintymässä Karhujulilla nähdään muiden muassa Anssi Kela, Signmark ja Grooving High All Stars. Musiikkia tarjoaa lisäksi myös Tori Open Air -bändikilpailu. Lisätietoja ja tapahtuman ohjelma löytyvät verkosta osoitteessa www.karhujuhlat.fi.