Poikaystävä dumppasi Talent-povipommin: ”Liian vaikea ylläpitää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on voittanut muiden muassa äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Viime kuukausina hän on suorastaan valloittanut viihdelehdet.

Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut taannoin saanut Kelly on tehnyt viime aikoina varsin näyttävää uraa alastonkuvissa sekä bikinimallina muiden muassa Reebokille, Ultimolle ja Ralph Laurenille. Viime viikolla kerrottiin, että Playboy-lehti maksaa Kellylle 500.000 dollaria nakukuvista. Nyt Kellyn suhdestatus on muuttunut sinkuksi, sillä hänen 22-vuotias rugby-tähti poikaystävänsä Danny Cipriani on jättänyt hänet kahden vuoden seurustelun jälkeen.

– Hän oli liian vaikea ylläpitää. Kelly tapasi soittaa Dannylle jopa kahdeksan kertaa päivässä, mutta Dannyllä ei ollut enää mitään sanottavaa kolmannen puhelun jälkeen. Kerran hän soitti kertoakseen ettei löydä korvakorujaan. Ja kun he lähtivät ulos, meni häneltä kolme tuntia valmistautua, lehden haastattelema lähde kertoi eron syistä.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.