Kim Kardashian photoshopattiin todella seksikkääksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muhkeasta takapuolestaan aikoinaan tunnetuksi tullut realitytähti Kim Kardashian sai eilen oman vahanukkensa Madame Tussaudin vahakabinettiin New Yorkiin. Neitokainen oli itse mukaan paljastamassa varsin onnistunutta vahateosta.

Nyt Kim Kardashian on päässyt myös hieman toisenlaisen käsittelyyn, sillä hänen vartalonsa on muokattu varsin rajulla kädellä uusiin mallikuviin. Niissä neitokaisen kiloja on karsittu tehokkaasti ja muutenkin Kimistä on saatu todellista kuumempi pakkaus. Katso kuvat tästä.

– Tämä on yksi suurimmista kunnianosoituksista, joita olen koskaan saanut. Olen siitä todella innoissani. Nyt minun ei koskaan tarvitse lähteä New Yorkista. Olen nyt läsnä molemmilla rannikoilla! LOL, Kim hehkutti blogissaan uutta vahanukkeaan.

Viime aikoina Kim on viettänyt paljon aikaansa Los Angelesin lisäksi myös Miamissa, jonne hän perusti Khloe-siskonsa kanssa vaateliikkeen. Liikkeeseen tehtiin kuitenkin pian avajaisten jälkeen murto.