Kim Kardashianin vahanukke muistuttaa silikonista esikuvaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa muhkeasta takapuolestaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on hiljalleen noussut yhdeksi seuratuimmista amerikkalaisista julkkiksista. Omaa realityohjelmaa siskonsa kanssa jo pitkään tehnyt Kim on nyt tehnyt uuden aluevalloituksen.

Äskettäin siskonsa kanssa otsikoissa lähinnä brasilialaisen bikinivahauksensa merkeissä ollut Kim on nyt nimittäin saanut merkittävän kunnianosoituksen, kun peppujulkkis sai oman vahanukkensa New Yorkin maineikkaaseen Madame Tussaudin vahakabinettiin. Vahanukke näyttää varsin samalta kuin osittain silikonista tehty esikuvansa. Katso kuvat tästä.

– Tämä on yksi suurimmista kunnianosoituksista, joita olen koskaan saanut. Olen siitä todella innoissani. Nyt minun ei koskaan tarvitse lähteä New Yorkista. Olen nyt läsnä molemmilla rannikoilla! LOL, Kim Kardashian hehkutti tilannetta blogissaan.

Viime aikoina Kim on viettänyt paljon aikaansa Los Angelesin lisäksi myös Miamissa, jonne hän perusti Khloe-siskonsa kanssa vaateliikkeen. Liikkeeseen tehtiin kuitenkin pian avajaisten jälkeen murto.