Miley Cyrusin paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinitähti Miley Cyrus joutui muutama viikko sitten jälleen keskellä kuvakohua, kun julkkisbloggaaja Perez Hilton julkaisi laulajan intiimit paikat paljastavan valokuvan. Sittemmin nuori tähti on ikuistettu useita kertoja monien mielestä aivan liian paljastavissa asuissa.

– En yritä näyttää lutkalta. En yritä näyttää siltä että menisin klubille ja saisin joukon kundeja. Sen sijaan yritän korostaa musiikkiani ja näyttää oikealta. Minä pukeudun samalla tavalla kuin miltä levyni kuulostaa, Miley kommentoi asujaan The Washington Post -lehdelle.

Lausunto oli ilmeisesti katteeton, sillä nyt Miley on jälleen kuvattu paljastavassa asussa. Tällä kertaa hänen valkoinen löysä paitansa ei peittänyt kovinkaan paljon, sillä paidan sisältö paljastui kuvaajille varsin hyvin. Katso kuvat tästä.

Perez Hiltonin kuvatempaus on amerikkalaislehtien mukaan parhaillaan poliisin harkinnassa. Mikäli poliisi päättää ohjata asian syyttäjälle, voi siitä napsahtaa pahimmassa tapauksessa tuomio lapsipornosta. Perez itse on kuitenkin todennut, että pitää kohua täysin ylimitoitettuna.